Tips die de verkoop van uw auto versnellen

Auto’s Kopers kunnen nu de populairste nieuwe modellen van de showroomvloer krijgen, geen dealer vereist! Slechts één stop met winkelen voor je volgende auto. Koop een nieuwe auto, dat is hoe de titel zegt. Cars Buyer Incorporated is een premier online gebruikte autodealer.

We doen er alles aan om u een auto-koperservaring te bieden die ongeëvenaard is in de industrie. We willen ervoor zorgen dat elk van onze transacties 100% veilig zijn. Daarom geven we al onze auto-tests ter plaatse. We willen dat je thuiskomt en niet alleen blij met de auto die je hebt gekocht, maar ook met de servicevrijheden van de verkoper. Al onze auto-kopers ondergaan een grondige auto-inspectie door getrainde professionals die zorgvuldig de servicecorrecties van de verkopers onderzoeken, evenals die van het aangeboden voertuig.

Tips die de verkoop van uw auto versnellen

Alle papierwerk wordt afgehandeld door ons hoog opgeleid personeel. Als u vragen heeft over de CAR-KOPER-procedure of als u een autolening nodig heeft, zijn wij slechts twee klikken verwijderd. Onze online auto-financiering en titelwasopties zijn eenvoudig, snel en pijnloos.

Het belangrijkste is dat we een directe voertuigbezorgservice bieden. We werken nauw samen met onze lokale DMV om voertuigen rechtstreeks op de locatie van de kopers te leveren. Onze Onsite DMV-inspecteurs controleren het voertuig grondig voor pandrechten en om te controleren of een titel intact is. De inspectie omvat een VIN-rapport met het jaar, en voertuigidentificatienummer van de auto die wordt geïnspecteerd. We verifiëren ook de huidige kilometerteller.

Verkoop aan een particulier

Wanneer een koper een auto inspecteert die te koop is bij een particuliere verkoper, is hij niet altijd privé bij alle nodige informatie. Kopers moeten de verkoper altijd krijgen om een autoshistorisch rapport te bieden. Kopers kunnen dit krijgen bij hun lokale DMV of door rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper. De verkoper moet de koper een VIN-rapport geven dat een gedetailleerde geschiedenis van het voertuig omvat, inclusief gegraide kilometers, ongevallen, pandrechten, titels en meer.

Kopers moeten ook vragen om de originele documentatie voor de auto te zien, inclusief de aankoopovereenkomst van het voertuig, de financiële documenten van de verkopers en de verkoopfactuur. Door alle documentatie met betrekking tot de auto die wordt aangeboden te krijgen, heeft de koper gemoedsrust dat het voertuig in feite op tijd is verkocht en aan de juiste verkoper. Als er problemen waren, kan de koper deze documenten aanvragen en professioneel geëvalueerd zijn.

Het is verstandig om het originele Carfax-rapport van de verkopers te vragen.

Dit zal een eerbiedig ongeluk laten zien dat het voertuig heeft gehad. Een Carfax-rapport zal ook een andere schade aan het voertuig in de loop der jaren onthullen. De monteur moet het CARFAX-rapport verifiëren voordat hij aan het voertuig begint.

Kopers moeten ook de tapijt- en titel wasservice-records verifiëren. De servicecodes zijn belangrijk als het gaat om het vinden van de algemene voorwaarde van de geschiedenis van de auto’s. Beide records zijn belangrijk als het gaat om het kopen van auto’s omdat ze niet altijd nauwkeurig zijn. Kopers moeten een intensieve zoektocht naar beide documenten doen voordat u eniggageert.

Duidelijke afspraken maken

Voordat u naar de opkoper bedrijfswagens dealer gaat, moet de koper een afspraak maken met de particuliere verkoper om over de auto te gaan. De particuliere verkoper is het best bekend als het gezicht van de auto. Kopers moeten comfortabel zijn met deze verkoper van aangezicht tot aangezicht omdat ze de bevoegdheid hebben om beslissingen te nemen die van invloed zijn op het kopen van de aankoop. Deze verkoper is meestal de eerste om te weten over enige plannen om de auto te verkopen. De koper moet een kans krijgen om de auto te bekijken en elke richting te krijgen die ze graag de auto willen nemen.

Zodra deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden, kan de koper bepalen of de particuliere verkoper verborgen kosten of vergoedingen heeft die tijdens het verkoopproces optreden. Kopers moeten op dit punt de VIN (voertuigidentificatienummer) controleren. Dit nummer wordt gevonden op het scheutje of op de onderkant van het motorblok. Door een grondige zoektocht naar de auto te doen met behulp van de VIN, zullen kopers weten of er nog andere pandrechten zijn die aan de auto zijn bevestigd die moet worden verzorgd voordat u naar de dealer gaat.

Auto verkopen particulier documenten

Nadat de privéverkoper verborgen kosten heeft, kan de koper dan naar de dealer gaan om het voertuig te testen. Een proefrit is wanneer een koper fysiek in de auto kan zitten en het een paar beurten voor een draai kan nemen. Kopers moeten bereid zijn om tijdens de proefrit op een paar kilometer op de auto te plaatsen om te zien hoe comfortabel het is. Hierdoor kunnen kopers bepalen of de stoelen eenvoudig op en neer kunnen rollen, als de verkoper aanpassingen voor de stoel nodig heeft en als de verkoper voor eventuele wijzigingen mogelijk zal maken. Een koper die de auto testen, kan dan bepalen of ze comfortabel zijn met het besturen van de auto.

Voordat u naar de dealer gaat, moet de koper ook een monteurvriend meenemen. De monteur kan de koper enkele belangrijke informatie geven voordat u naar de dealer gaat. Deze monteur kan de koper vertellen over verborgen kosten of problemen met bepaalde delen op de auto. De monteur kan ook de koper informeren over eventuele problemen die kunnen optreden nadat de auto is gekocht. Dit is erg belangrijk, want als de verkoper potentiële problemen met het voertuig kent, zal hij waarschijnlijk proberen het zo weinig mogelijk kosten te laten werken.